Loppisfynd!

Idag har jag gjort nått som jag gör väldigt sällan, jag har varit med Linus mamma på loppis. De var faktiskt riktigt kul, så mycke grejer att titta på, visserligen mycke skit men man hittar ju en del guldkorn. Dagens fynd blev 2 teburkar i plåt, en ljussläckare, en hög knappar och det bästa av allt en advetsljusstake från 60-talet eller nått... Är jättenöjd!
Mitt adventsfönster kommer gå i retrostil i år!
Var oxå tvungen och testa den när jag kom hem och den funkade faktiskt, inte illa för 35 kr...

Annars är det ganska lugnt här, Linus är i huvudstaden hela helgen så jag får klara mig på egen hand. Ikväll ska jag iaf inte behöva sitta ensam, Anna ska komma ut med en hel hög filmer och så ska vi göra tacos, gött!

Ett litet kort har jag oxå hunnit slänga ihop under eftermiddan, så här Maria kommer lite mer inspiration...

image29

Nu ska jag ut å gå en sväng med Hulda, Ha en bra helg!

Ja se det snöar!!!!

Det snöar ute och ingen är gladare än jag! Jag älskar verkligen snön och vintern!
Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu...


Idag har jag verkligen varit duktig och städat och röjt runt i huset, så när Jessika ringde och beställde ett kort´kunde jag med gott samvete sätta mig och pyssla en stund, tyvärr tog inspirationen slut, så nu hamnade jag här framför datorn i stället... men det finns så mycke fina kort att titta på här så inspirationen är nog snart tillbaka.

I helgen blir det lugnt, har inte så mycke bestämmt mer än att det ska bli farsdagsfirande på söndag. Självklart har jag tagit tillfället i akt att göra farsdagskort! Inte så troligt att vare sig pappa, morfar, Linus pappa eller morfar kommer kolla in här så här får ni ett smakprov...
image25

Vi hörs!

veckorna glider förbi...

Det känns verkligen som att verkorna bara glider förbi, jag tycks just nu hamnat i nån sorts julbubbla och tycks tro att de är jul snart, men tittade nyss på allmanackan och insåg att det bara är 8 november... så jag kan nog lugna ner mig lite. Den senaste veckan har det snurrat glögg och julkort i huvet på mig, de kan ju iof sig bero på att jag, Mia och Sandra hade julmys i lördags med glögg och julkortstillverkning.

Denna veckan har nog när jag tänker efter lite varit ganska spännande ändå. I söndags tjatade Linus med mig ut på lite jakt uppe i Gullered, vilket  inte resulterade i några dödade djur men jag fick iaf se några livs levande viltsvin. Just då kändes det ganska bra att ha med sig bössan, man har ju hört att dom kan bli ilskna och så. Som tur är såg dom nog inte mig och knallade lugnt vidare.
Spännande sak no. 2 som hänt denna veckan måste ju vara att jag fick en idé att fråga Matilda, som precis öppnat en ny blomsteraffär här i Timmele, om hon ville sälja mina kort där och det gick hem! Så nu har min kortlåda flyttat hemifrån och bor numer på disken på Blomman i byn... Ska bli riktigt kul att se om de säljer nått vidare, hoppas, hoppas!

Idag är jag ledig/arbetslös så jag tänkte att jag skulle ta en tur till stan om en stund. Kylskåper gapar tomt och så ska jag nog inhandla ingredienser till årets glögg. Kunde ju vara bra om den blir klar i tid i år...

mera kort...

Har märkt att jag nog inte är någon bloggare av rang, men men... man får väl ta det för vad det är, en plats för mig att visa upp mina kort. Så även denna gång ska jag lägga in 2 kort som jag precis slängt ihop.
image23
image24
Det andra kortet var ett litet expriment med papper, band och knappar, det är ju inte så mycket stämplat som det brukar vara på mina kort. Tomteflickan på det översta kortet är mitt senaste inköp, tog ju en sväng förbi Magnolia igår när jag ändå var i borås. Hon är ju så söt så hon lär nog få vara med på många kort innan de blir jul!

Idag har varit en hyffsat lugn dag med jobb på fritids, där det var väldigt få barn eftersom det är höstlov. Skönt att det kan vara så ibland. Om en timme ska jag iväg och träna och det verkar som att mina träningskompisar sviker idag, men jag tänkte försöka vara stark och orka mig dit ändå. Inte lika kul men det får väl gå!

Nä nu är det dags att surfa vidare... Over and out!


RSS 2.0