Så regnar det igen...

...känns nästan som att det inte gör annat, men så skiner solen igenom emellan skurarna.

Idag fördriver jag min arbetslösa tid med att göra kort och trots att jag inte var så sugen först så infann sig inspirationen. Träffade släkten en sväng i söndags och dom ville ha kort så därför var det bäst att börja tillverka och rätt va det lider kommer vi (jag å mina pysselpolare...) väl på att vi ska åka på marknad eller nått så då är det ju bäst att ha ett litet lager... Blev ganska nöjd med dagens alster så här kommer en liten glimt:


Annars händer inte så mycket här hemma, förra helgen var det ju kräftskiva och där gick det vilt till! Kräftorna var goda och drcikan med, lika smidig som vanligt så lyckades jag inte få fram kameran förrän de flesta hade gått hem så jag kan ju i alla fall glädja med lite kort från sena nattkrökan...
jag tror att Johan och Daniel buggar, vackert var det ialle fall!

Stilstudier: Sandra rockar, Fredrik posar, Daniel med sin "ölsejdel" (=Sandras vattenkokare..), Linus å Jeppan å Mia... En samling sköna människor!

Idag blev de mycke bilder å lite text... ska nog ta och gå ut med Hulda en sväng nu. Det börjar bli tråkigt att vara arbetslös så nu behöver jag ett jobb, dags att bli seriös... den som har nått bra förslag på vad jag ska ta mej till hör av er! Alla förslag tas tacksamt emot!

Ha det gött!

Helg, helg...

Dagarna rullar på och jag insåg precis att det är några dagar sen jag skrev sist, bäst att försöka sköta sina åtaganden här på bloggen...

Jag utlovade en rapport från helgen i Ed, så här kommer den i en ganska kort version. I lördagsmorse började jag med att åka in till stan och hämta tre gamla klasskompisar, Maria, Marie och Elina. Sen bar det iväg mot Dalsland, efter ett par timmar, mackstopp och felkörningar (fattar inte hur man kan köra fel till ett ställe där man har bott i tre år...) var vi framme. Eftersom vi hade lite tid till godo var vi bara tvugna å ta ett nostalgivarv runt lilla Ed och allt verkar stå kvar som vi lämnade det för fyra år sen... Väl uppe på skolan blev det många återseenden och kramar, mingel och tävlingar mellan klasserna. Sedan åkte jag till mitt förstklassiga boende hos skidåkar-Jocke, där jag bodde ihop med min dear old-friend Jennie. Jag och Jennie ordnade en privat liten förfest inför kvällens fest, eftersom vi inte orkade umgås med våra gamla klasskompisar just då. Sen blev det stor Utsikten-fest på Mühlbocks med mingel och livemusik.
På söndagen möttes klassen på Dilan för en bakfyllepizza, sedan bar det återigen hemåt Timmele. Kändes ganska skönt att lämna Ed bakom sig, vilket är exakt vad jag har gjort nu!
image6
Elina, jag och Jennie utanför Mühlbocks...

Nu ser man istället fram emot kommande helg och på lördag smäller det då blir det kräftkalas på Långared i Murum. Massa folk och mycke kräftor! Dags att börja med lite förberedelser...

Om en stund ska jag och Anna dra till Jönköping för lite shopping, behöver lite nytt i gardroben!

Ha det gött!

Jaktsäsongen inledd

Så har jag och Linus inlett jaktsäsongen, för er som inte är så insatta så var det bockapremiär (man får skjuta råbock) igår... Jag med min färska jägarexamen och morgontrötthet orkade inte gå med Linus ut på morgonen så på kvällen bar det av. Med bössan i handen å ryggsäcken packad knatade jag iväg till "mitt" torn vid en liten åker, väl på plats satt jag å spanade lite, men inte ett liv syntes till. Efter en stund började det regna och tillslut fick jag ställa mig under tornet för att inte bli helt dränkt.  Efter ca en timme fick vi avbryta pga regnet, så sammanfattningsvis var det en väldigt lugn första jakttur för mig.

Äntligen är det helg, ikväll blir det grillfest hos Georg och Erika och imorgon drar jag upp till Dalsland för att träffa gamla klasskompisar från gymnasietiden... Ska bli riktigt kul att se och höra vad som har hänt med folket de här 4 åren som gått sen vi tog studenten.

Rapport om hur helgen avlöpt kommer nästa vecka...

En sprajlans ny å egen blogg...

Jaha då ska man försöka sig på detta projekt som en egen blogg kan innebära... Denna blogg kommer troligtvis mest innehålla mina små alster i form av kort som tillkommer när ledigt tid råkar sammanfalla med inspiration. I övrigt kan det hända att en å annan anekdot med tillhörande kort trillar in här med! Här kommer en liten försmak på mina verk, blev lite less på att det regnar så det blir döskallekort idag...
image2image1


Over and out!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0