Nu är det nära...

Om en liten stund så kommer Anna och hämtar mig och då bär det av till Göteborg. En hel helg med tjejerna ska bli sååå kul! Ikväll blir det myskväll med mat och vin i "våran" lånade lägenhet och en hel del skvaller kan de nog med bli. Imorn blir det shopping på stan, för att förhoppningsvis hitta nått höstfint att ha på sig och på kvällen blir det "le grand finale" LADIES NIGHT!! 

Har kännt mig lite vissen hela denna veckan och visst är förkylningen på ingång, men idag är allt topen för inte nog med att vi ska iväg i helgen så har jag lyckats sälja 20 kort idag! Klirr i kassan.... Lite mer att shoppa för imorn!

Nu ska jag umgås med Hulda lite, hon verkar lite sällskapssjuk =)
TJohoo! Rapport kommer efter helgen!
 Våran sötnos Hulda!

Riktigt nöjd!

...blev jag med detta kortet som jag gjorde i förmiddas.
image14
Det är till min gamla faster som fyller år nästa vecka... förhoppningsvis hittat hon inte hit och tjuvkikar!

Vilken slöfock jag är...

Har ju inte skrivit här på länge, tiden flyger ju förbi och inte så mycke blir det gjort. Dags att skärpa sig, gå upp ordentligt på mornarna och verkligen få saker gjorda på dagarna!

Idag börjar jag ändå med att fly från denna vision, har bara varit ute en sväng med Hulda och suttit framför datorn. Men snart ska jag iväg och jobba på fritids i stan, Linus moster har värvat mig där så då kan man ju inte tacka nej när man får jobb utan att behöva söka efter de. Söka jobb är ju verkligen inte roligt...

Annars händer det inte så mycket här hemma... ska försöka mej på lite hemmafix, har tänkt göra en enkel sänggavel till vårat såååå tråkiga sovrum. En liten facelift behövs verkligen där, även en rullgardin och några hyllor ska upp där inne. Blir det lyckat så ska jag försöka få in några bilder här... alltid lite kul när man kan stoltsera med nått :-)

Nä dags att slänga ihop lite mat innan jag ska iväg och jobba!  Tjipp!

Tjejkväll...

Igår var det tjejkväll hos Hanna och hon tyckte verkligen att vi behölvde hitta på nått, så därför tog hon med oss på ett spinningpass på gymmet i Vårgårda. Först tänkte jag bara -hur ska detta gå, jag som är otränad till tusen! Trots att jag aldrig har gått på spinning innan så måste jag säga att de var ganska kul, får nog börja med det. Efter det blev det hem till Hanna för lite god mat och mycke snack, det kändes riktigt bra att komma igång med våra tjejkvällar igen, dom förgyller verkligen vardagen! Så ny blir det minst en kväll i månaden med the girls, vi lyckades till å med planera in en helg i Olofsbo... ser verkligen fram emot det!

Man måste ju ha lite sånna grejer att se fram emot nu när hösten bara rusar fram över oss. Redan den 29 september så bär det iväg till Göteborg för att gå till Scandinavium på Ladies Night och det blir nog en hel helg med shopping och ett litet glas vin kan säkert oxå slinka ner! Kul kul!

Annars är det lugnt här hemma, ska in till stan och äte lunch med Elina innan hon drar till Australien i ett år. Måste säga att jag är lite avis, det börjar suga i restarmen...

Då var det klippt...

Tog det stora steget att klippa av mina lägerarmband igårkväll, hade liksom aldrig tänkt att dom skulle sitta i nästan två månader men så blev det aldrig av att jag tog bort dom direkt... Fast det klart riktigt borta är dom ju inte eftersom jag nu har en vit rand runt höger handled... =) Lite kul var det ändå att ha dom, som en dag när jag jobbade på t-shirtshopen och jag expiderade en kille som oxå hade jiingi-band. Vi pratade lite om lägret och innan han går fäller han kommentaren -Jag är oxå överårig och går runt med mitt armband och låtsas som att jag har varit på festival... kändes som att han syftade på mig och jag tänkte bara: vadå överårig?! så gammal är jag inte... han var ju säkert 35. Nog om armbanden... kul var det i alla fall på lägret där jag fick dom!

Sen sist jag skrev har jag lyckats pressa in en arbetsdag i mitt arbetslösa liv och det blev i fredags när jag var med och inventerade på T-shirtshopen, efter det blev det en fika med Hanna och Calle på stan och sen hem för en lugn fredagskväll i soffan. Igår hände inte så mycke, hälsade på Fia en sväng på dan och på kvällen var det inflytningsfest i Kalvshester hos Johanna och Pettersson.
Nu är Linus strax klar med middan så dags att avsluta... ha det!

RSS 2.0