Ett jäkla partaj

Ett sjujäkla partaj blev det igår, riktigt kul hade jagoch tiden bara flög i väg.

Idag känner man ju sig istället lite mörbultad, antagligen precis vad man förtjänar...
Är iaf nöjd med att Linus tjötade med mig upp till Hästabet så vi kom ut lite. Nu har vi satt ner Linus nya träd och det är bara att hålla tummarna för att dom inte ska dö. När vi ändå var där passade vi på att mäta lite på toan och i hallen och fundera på hur vi ska kunna göra om det som vi vill ha det.
 Men vi får väl fortsätta att drömma tills tanten har flyttat ut och man kan börja riva och röjja...

Nu ska jag poppa en påse popkorn och lägga mig i soffan...

Slö...

Skulle ha en ledig vecka men tyckte det var lika bra att passa på att tjäna lite extra pengar så det blev 3 dagar på Hobbyreklam. Ibland är det riktigt kul att rycka in så där på ställen där man inte brukar jobba... =) Många t-shirtar har det i alla fall blivit tryckta bl.a. till Djurgårdens IF, Kebenekaise fjällstation, GuitarHero, Liverpool Fc osv... Nu känns det att man har jobbat iaf, imorn blir det sovmorgon!

På måndag börjar Linus semester del 1, å eftersom jag börjar jobba på tisdag tänkte vi ta oss en liten utflyckt, vart vet jag inte än bara.... alla förslag välkomnas!
Är lite sugen på att ta tältet och åka på söndag å sova över vid nån liten sjö nånstans. 

För att "pigga" upp detta inlägg lite kommer här en bild på min älskling i hans nya coola (om jag får säga det) glasögon. Han passerade i måndags 26-årssträcket och det firades med lite tårtkalas här hemma, av mig fick han ett gäng mjuka paket till gardroben och två fruktträd som ska planteras i våran nya trädgård.


Nu blir det nog till att gå å sova snart....

Annars laddar vi för partyt i Flinks lada på lördag ett event som vi missade förra året, men i år då jävlar!

jag kom in...

Om ni nu skulle undra varför jag inte har bloggat på typ en evighet så beror det på att min blogg har krånglat och jag har itne kunnat logga in.... om det beror på att blogg.se eller mig ska jag kanske inte spekulera i... :)

Massor har iaf hänt sen jag sist skrev här, jag har passerat några olika jobb och jobbar just nu några veckor på Steinstö Trädgård med att sälja blommor och träd och sånt, lite kul faktiskt. Har lärt mig lite nytt om blommor och sånt (märk väl att jag inte skrev bin...:)) Men nu är det bara en vecka kvar på det stället så den 1 juli börjar jag åter igen på parkgården, känns väl inte så spännande precis men ett fast jobb är ju ändå ett fast jobb.

Siste maj hände något kul, vi fick gå på bröllop! Jessica och Jonas gifte sig i Dalums kyrka och efteråt var det fest i Idrottens hus här i Timmele... kul var det men väldigt varmt! 
  


Den sista bilden är från hemresan då jag och Annis tog tillfället i akt och åkte i Tobias koffert...

Förra helgen hann vi med både barndop och studentfest. Linus systerson Ebbe döptes på fredagen och en gladare unge har jag inte sett på länge. På lördagen blev det studentkalas för Viktoria som gick ut från floristlinjen i Tvååker, den festen slutade på Pluto eftersom Linus inte tyckte att hans nybakade kusin kunde sitta hemma precis efter sin student...

I tisdags efter en kort arbetsdag styrde jag kosan till Vårgårda för att träffa Hanna lite, så det blev en liten sväng på "stan" om man nu kan kalla Vårgårda för det.... där hittade vi iaf en pysselbutik (www.designat.e-butik.se) med en himla massa fint, bl.a denna fina stämpel som nu bor i min pyssellåda...

Lily & Milo- Hand in hand
Efter det blev det fika och sen iväg till gymmet för lite spinning, lite jobbigt var det men jag insåg att det nog skulle vara kul att gå på, jag får nog undersöka vad som finns här omkring. På kvällen blev det lite god mat framför TVn å sverigematchen. Så i onsdags morse bar det iväg till Ullared, i Borås plockade vi upp Emma och sen var vi on the way. Allt möjligt inhandlades, men jag tror att vi alla 3 var ganska nöjda när vi åkte där ifrån.

Lite kort har jag även hunnit med att göra så här kommer några:


Självklart får jag inte glömma kortet jag gjorde till bröllopet...


Nä nu får jag ta och göra lite nytta, disk å städ väntar...



RSS 2.0