Lata dagar

Efter nagra dagars trip pa mekongfloden och en konstig buss/batresa befinner vi oss nu pa on Phu Quoc, det sags vara den finaste i landet men vi har ju inte sa mycket att jamfora med... men fint ar det!

Pa mekongfloden akte vi flodbat och besokte flytande marknader, risfabrik, fruktodlingar m.m. Tankte a\laddat upp lite bider fran detta men glomde karmeran pa hotellet sa de far bli nasta gang. 

Efter mekong drog vi vidare mot en hamnstad foratt ta farjan ut till Phu quoc, vilket var lite lattare sagt an gjort men nu ar vi har iaf... Vietnam ar inte lika latt att resa i som thailand, bussar och batar finns men manga kan inte engelska vilket farsvarar mkt. Tex sa nar vi skulle med baten hit sa var vi ute i sista minuten och kopte biljetter, det trakiga var bara att vi fick sitta pa olika platser och jag och mamma hamnade bakom motorrummet. Sa den resan blev 3 timmar med oronproppar.... vi kommer iaf att kopa biljetter tillbaka i betydligt battre tid!  

Idag har vi hittills spenderat dagen pa stranden, men nu i eftermidda blaste det sa mkt sa nu blev det en svang pa byn.
Hoppas ni alla har det bra dar hemma!


Kommentarer
Postat av: maria

låter som ni är på en spännande resa :) här hemma är det inte så spännande, snöar på natten, töar på dan :/ så passa på att njut så ses vi när ni kommit hem! Massa kramar!!

2009-01-20 @ 18:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0